Ulazak u savez
3 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zahtev za ulazak u savez
Pozz svima... evo saljem molbu sa ulazak u savez momentalno sam u sf-u ...ali htio bi biti sa poozbilnih igraca ..
Ovako :
Nick:Omnislesh
Populacije :6100..odprilike
aktivan sam i kod kuce i na posao..tako da min 15 sata dnevno imam 27 godine ..moram priznat da je ovo moja prva sezonu..ali imam izvrstan ucitejl ajde da vas ne zamaram javiti mi ingame..za odluku Pozz..svakako smo saveznice
Ovako :
Nick:Omnislesh
Populacije :6100..odprilike
aktivan sam i kod kuce i na posao..tako da min 15 sata dnevno imam 27 godine ..moram priznat da je ovo moja prva sezonu..ali imam izvrstan ucitejl ajde da vas ne zamaram javiti mi ingame..za odluku Pozz..svakako smo saveznice
Omnisles- Guest
ulazak u savez
Nick: Antimon13
stanovnika 280
počeo prije par tjedana, igram svaki dan.
kenfa mi prvi susjed pa ono ako ima mjesta za susjeda...
stanovnika 280
počeo prije par tjedana, igram svaki dan.
kenfa mi prvi susjed pa ono ako ima mjesta za susjeda...
antimon13- beba
- Number of posts : 1
Registration date : 2009-03-09
Re: Ulazak u savez
e ovako imam 1158
stanovnika
nick alienware9
igram travian 2 god
aktivan skoro 24 h na dan
pa aako može javite mi
pozz
stanovnika
nick alienware9
igram travian 2 god
aktivan skoro 24 h na dan
pa aako može javite mi
pozz
alienwar- Guest
e bok mogu u savez
imam 1157 populacije
travian igram 2 god. već
nick alienware 9
pa ako me primite javite mi
imam 1157 populacije
travian igram 2 god. već
nick alienware 9
pa ako me primite javite mi
alienwar- Guest
MOLBA ZA ULAZAK U SAVEZ
NICK:stjepan_best
POPULACIJA:1611
NASELJA 5
IZ VUKOVARA SAM
ZAINTERESIRAN SAM ZA ULAZAK U SAVEZ AKO IMA MJESTA(TJ.AKO ME ŽELITE).
POZDRAV.
POPULACIJA:1611
NASELJA 5
IZ VUKOVARA SAM
ZAINTERESIRAN SAM ZA ULAZAK U SAVEZ AKO IMA MJESTA(TJ.AKO ME ŽELITE).
POZDRAV.
stjepan_- Guest
zovem se kiki og dal mogu u vaš savez imam 191 pop kul je ovdje iz ogulina sam
kiki og- Guest
prijava za savez
hti bih se pridruzit vama jer mi je vas clan zlatarina blizu...........nadimak strumf_92
strumf_9- Guest
moj nick je wog, naselje los angeles kordinate (32,-174) a populacija je na 154 i htio bih se prikljuciti vasem savezu posto ovaj u kojem sam trenutno, me ne zanima i jednostavno ne vidim buducnost u njemu pa ako ste zainteresirani za novog aktivnog clana posaljite mi pozivnicu... unaprijed hvala
wog- Guest
Ulazak u savez
Nick u igri mi je Rudolf. Populacija je 131...ali napredujem....Zanima me dali mogu uci u vas savez....e da i koordinate sela su (96/-143)...
Unaprijed hvala...
Unaprijed hvala...
Rudolf- Guest
moj nick je yugo45, naselje Virus (x 37, y-169) razvijam se najbrze u okolici mojeg naselja, htio bih uci u neki jaki savez kao sto je ovaj pa vas molim da mi javite ako me zelite primiti. obozavam ovu igricu jer je zabavnai jednostavno nemozes igrati sam protiv ostatka travian svijeta.
yugo45- Guest
ulaz u savez
evo ovako imam dosta vojske i popa 1850 koordinate su mi +/- i tražim ozbiljan savez kao što je vaš pa me zanima jel bi mogao ući u vaš savez. Odgovorite mi porukom
Nito- Guest
EY
El bih mogao doć kod vas u savez
sad sam u jednom savezu koji je zakurac
imam 400 populacije
koordinate : 124/87
pa ako me hocete primit prvo mi javite pa da izađem iz saveza
Nick: dj ivan
tnx
sad sam u jednom savezu koji je zakurac
imam 400 populacije
koordinate : 124/87
pa ako me hocete primit prvo mi javite pa da izađem iz saveza
Nick: dj ivan
tnx
cigla- Guest
zanima me trazite li novog clana za savez, nick mi je bugy naselje Havana x(119) y(-125) aktivan sam na travianu. moje pleme su gali te se razvijam poprilicno brzo i trazim jedan dobar savez kao sto je ovaj pa ako bi me mogli primiti u savez, vidili bi da sam od koristi. volim ovu igricu jer jednostavno ne mozes opstati sam i boriti se protiv ostatka travian svijeta.
bugy- Guest
ulazak u Savez
Bok svima,
pitam se pitam, da li bih mogao ući u Vaš Savez. Vidim da ste aktivni i da broj članova raste, pa mislim da bi mi Vaše savezništvo dobro došlo.
Boulder mi je ime, naselje je Crystal Creek, koordinate x/95 , y/-144
Živim u ZG, zavolio sam Travian skoro pa momentalno, jer je vrlo dinamična i izazovna igra
Stoga, molim pozivnicu, ukoliko me želite među članstvom ...
Pozdrav svima,
boulder
pitam se pitam, da li bih mogao ući u Vaš Savez. Vidim da ste aktivni i da broj članova raste, pa mislim da bi mi Vaše savezništvo dobro došlo.
Boulder mi je ime, naselje je Crystal Creek, koordinate x/95 , y/-144
Živim u ZG, zavolio sam Travian skoro pa momentalno, jer je vrlo dinamična i izazovna igra
Stoga, molim pozivnicu, ukoliko me želite među članstvom ...
Pozdrav svima,
boulder
boulder- Guest
ulaz u savez
mogu li ja ući u vaš savez bilo bi mi jako drago kad bi me pustili pa vi odlucite ocete il´ necete?
croexin- Guest
Ulazak u savez
Igrac: suli naselje :best city (110/-109) trenutni broj stanovnika je 321 , volio bi da udjem u Vas cijenjeni savez i pozdrav svima
suli- Guest
ulaz u savez
korisnicko ime na travianu:sven1502
naselje:sven1502 naselje (99|-134)
stanovnistvo:povecava se svakim danom (trenutno 48)
nesto o meni: zivim u zg, bavim se svim i svacim kaj mi padne na pamet, volim internet osobito igre na njemu kao sto su travian. bio bi zahvalan da me dodate u vas cjenjeni savez.
naselje:sven1502 naselje (99|-134)
stanovnistvo:povecava se svakim danom (trenutno 48)
nesto o meni: zivim u zg, bavim se svim i svacim kaj mi padne na pamet, volim internet osobito igre na njemu kao sto su travian. bio bi zahvalan da me dodate u vas cjenjeni savez.
sven1502- Guest
ulaz u savez
ubacio bi se kod vas u savez , zovem se marko imam 25 godina , da vam pokažem koliko sam ozbiljan igrač namjerno sam napao igrača zvir iz vašeg saveza
novi- Guest
ulazak u savez
ako može ja bih u vaš savez ,
a nekoliko riječi o meni, uh to je već teže , pa evo , ja sam Martina , imam 13 godina , živim u Imotskom i što još reć?
a nekoliko riječi o meni, uh to je već teže , pa evo , ja sam Martina , imam 13 godina , živim u Imotskom i što još reć?
billi- Guest
Pozz
Zelo bih u vas savez,ja cu iz svojega izac zbog toga sto su neaktivni,pa mi se javite
pozdrav
dompa
pozdrav
dompa
Dompa- Guest
Ulazak u savez
Pozdrav ljudi!!! volio bi znati bil ja moga da udjem u Vas savez ako je moguce? podrav svima
suli- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2